BIOTHERM AQUASOURCE SKIN PERFECTION


Prva stvar koju najčešće uočimo na nekoj osobi je lice, a ono može skrivati ili otkrivati godine. Za mene je njega lica postala sastavni dio života još u srednjoškolskim danima, kada sam osvijestila kako živimo u vremenu u kojemu je naša koža neprestano izložena nepovoljnoj okolini, smogu i prevelikim količinama UV zračenja, a dodatno je iscrpljujemo svakodnevnim stresom izazvanim poslovnim i drugim obvezama. Svjesna sam i činjenice da koža s godinama stari i da se neizbježno pojavljuju prve bore oko očiju i usana. Međutim, osobno se ne zabrinjavam previše zbog njih, za mene one predstavljaju bore smijalice i svjedoče o lijepom životu ispunjenom veseljem i smijehom.
Općenito nisam toliko opterećena starenjem kože jer smatram da je bitno stanje uma, da se ono lijepo nalazi unutar osobe i ispoljava prema van, da izgledamo onako kako se osjećamo, a godine su samo broj koji ništa ne dokazuje. Također sam veliki pobornik prirodnog izgleda i nije mi potrebna pretjerana količina šminke. Ponekad mi je dovoljna samo dnevna krema koju ujutro nanesem na lice. Jako mi je važno da krema koju koristim odgovara mojoj koži i pruža joj adekvatnu njegu i zaštitu. Moja je koža normalna, ali zbog života u Oslu i Norveškoj, pod utjecajem zime i hladnoće, ponekad ostaje isušena te mi je hidratacija izuzetno značajna. Ljubiteljica sam krema, seruma i maski za lice i uvijek isprobavam nove kako bih otkrila koja se najbolje slaže s mojom kožom, a trenutno upotrebljavam Biotherm Aquasource Skin Perfection.


Prvenstveno sam ovu kremu odabrala zato što Biotherm liniju svoje kozmetike zasniva na koncentriranoj formuli Pure Extract of Thermal Plankton, a upravo taj čisti ekstrakt termalnog planktona, koji kao snažan aktivator umiruje kožu i pojačava prirodnu obranu od starenja,  zauzima središnje mjesto Biothermove stručnosti i inovacije.

Danas je Biotherm još uvijek jedina marka koja se može pohvaliti uporabom ovog sastojka u proizvodima za kozmetičku njegu. Ukoliko vas pobliže zanima što je termalni plankton, na službenoj se stranici navodi sljedeće: vrsta mikroflore koja se na Zemlji pojavila prije više od 3 milijuna godina, a obitava u planinskim sumpornim izvorima bogatim mineralima. Prije 50-ak godina biolozi su otkrili njegovu učinkovitost i naklonost koži, a nakon 20 godina istraživanja i razvoja uspjeli su izolirati i reproducirati ekstrakt u koncentriranom obliku, stvarajući prvi opsežni raspon kozmetičkih proizvoda za njegu.

Biotherm je Aquasource Skin Perfection: 24hr skin perfecting moisturiser, obogaćenu Aqualiss kompleksom, kreirao kao prvu kremu za 24-satnu njegu i ovlaživanje kože. Navedeni kompleks u sebi sažima omjer od 5000 litara termalne izvorske vode i mikrosfera ispunjenih optimizirajućim komponentama koje revitaliziraju hidrataciju i glatkost kože. Nakon nanošenja krema izaziva ugodan osjećaj na koži, kao da je prekrivena slojem vode koji je vlaži i štiti tijekom cijelog dana.

Teksturu bih opisala kao kremasto-gelastu, a takva vrsta kreme mi se osobito sviđa zbog lakog apliciranja, razmazivanja i brzog upijanja te mogu zaključiti da su, što se tiče neprekidnog vlaženja, uglađenosti i kristalnog sjaja kože, rezultati više nego pozitivni i zadovoljavajući. Krema je namijenjena različitim tipovima kože i toplo je preporučam svim djevojkama i ženama koje žele zdravu i osvježavajuću cjelodnevnu hidrataciju.
Jeste li koristili ovu kremu? Kakvi su vaši dojmovi?

No comments:

Post a Comment

Back to Top