CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR AUTO-REPLENISHING HYDRATOR KREMA ZA LICE & CLINIQUE ALL ABOUT EYES


Kako sam uvijek u potrazi za novim kremama za lice, bila sam oduševljena kada sam čula da je Clinique na tržište plasirao Moisture Surge s novom formulom za 72-satnu hidrataciju čija se tajna skriva u tehnologiji automatskog nadopunjavanja s kofeinom koji pomaže aktivnom i naprednom sustavu rehidratizacije u stvaranju vlastitog unutarnjeg izvora vode.

Fragmenti hijaluronske kiseline i aloe vera pospješuju hidrataciju, dok dugotrajna matrica ovlaživača i polimera reducira gubitak vode. Ovi sastojci koži pružaju 152% instantnu vlažnost i besprijekornu puninu, sjaj i zdrav izgled, a rehidratacija djeluje do 72 sata, udvostručena na kraju dana, čak i nakon umivanja. Krema u sebi ne sadrži nikakve mirise ni ulja, a pogodna je za sve tipove kože.

Već znate da sam pobornica krema gelaste teksture, a ova je, što me osobito veseli, upravo takva. Jako je lagana i prilikom nanošenja ostavlja dojam nježno-ružičaste nijanse, ali se nakon razmazivanja rastapa i, uz trenutno hlađenje i hidrataciju, vrlo brzo upija, kao da lice osvježavam vodom.

Koristim je svakog jutra, a tijekom dana nemam osjećaj kreme na licu. To primijetim tek navečer, kada se umivam prije spavanja i pod prstima osjetim zaštitni sloj. Smatram stoga da će ova krema biti savršen izbor za tople dane, kada može poslužiti i kao izvrsna podloga za pudere, ali, s obzirom da ne sadrži UV faktor koji je po mom mišljenju neophodan preko ljeta, ipak ne bih preporučila samostalno korištenje. Također se može primijeniti i kao podloga za make-up, hidratacijski „boost“ ili 5-minutna maska u bilo kojem trenutku dana. Ja sam je koristila ispod šminke i kao masku te nakon što sam je nanijela u znatno obilnijem sloju u odnosu na jutarnju rutinu i poslije 5 minuta isprala, ostala sam prezadovoljna rezultatom: koža je bila glatka, meka i hidratizirana.

Uz Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator kremu kupila sam i okoloočnu Clinique All About Eyes jer volim, ukoliko je to moguće, na licu istovremeno koristiti proizvode jednog branda, kako bih, ne miješajući različite kozmetičke preparate, poboljšala učinak formula. Ova krema smanjuje natečenost i tamne krugove oko očiju te služi kao sjajna podloga za zadržavanje šminke na mjestu. Oftalmološki je ispitana i ne izaziva nikakve poteškoće ni kada nosim kontaktne leće. Što se tiče teksture, ona je spoj gela i kreme, potpuno je lagana, brzo se upija i ostaje neprimjetna. Kako nemam problema s podočnjacima i natečenosti nisam mogla testirati kako utječe na njih, ali kožu oko očiju sigurno i provjereno drži hidratiziranom i svježom tijekom cijelog dana.

Više sam nego zadovoljna opisanim kremama jer apsolutno odgovaraju mojoj koži i preporučujem ih svim djevojkama i ženama koje žele uspješnu dubinsku hidrataciju kože lica.
Jeste li probali neki od gore navedenih proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi? Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!

No comments:

Post a Comment

Back to Top