DIOR HYDRA LIFE CRÈME SORBET PRO-JEUNESSE, SÈRUM SORBET & CRÈME SORBET YEUX PRO-JEUNESSE


Ranije sam već pisala kako sam u konstantnoj potrazi za kremama koje pružaju potpunu njegu i višesatnu hidrataciju, a moje lice ostavljaju svježim i nahranjenim. Sve sam to pronašla u Dior Hydra Life Créme Sorbet Pro-Jeunesse kremi za lice. Prvi puta koristim neki proizvod iz Diorove linije za njegu kože, a s kvalitetom dekorativne kozmetike sam bila dobro upoznata pa sam vjerovala i u izvrsnost preparativne. Moja očekivanja su se i više nego ostvarila.

Za početak, Dior Hydra Life krema je obogaćena visokom koncentracijom prirodnih sastojaka za osjetilno zadovoljstvo, nudi novu razinu hidratacije uz pomoć nevjerojatno svježih formula koje vlaže, hrane i uravnotežuju kožu, istovremeno aktivirajući i ojačavajući mehanizme obrane. Svakim novim danom koža djelije jače i sjajnije, toliko prirodno lijepo da više nećete poželjeti šminku. Tekstura je vrlo zanimljiva, ne previše vodenasta, ali ni čvrsta i teško razmaziva, nego, kao što i naziv kaže, kao sorbet– na izgled kremasta, a zapravo iznimno lagana. Krema se jednostavno razmazuje i brzo upija te dubinski hidratizira i hrani kožu. Na službenoj stranici možete pronaći rezultate testiranja u kojima je 90% žena nakon apliciranja navelo da im je koža vlažnija, 97% da je svježija, a 83% da ima zdrav prirodni sjaj i ljepotu. Poslije mjesečne upotrebe postotci u istim kategorijama glasili su 92%, 83% i 82%. 

Ja kremu koristim oko mjesec i pol dana i apsolutno se slažem s gore navedenim stavkama. Iako ne mogu procijeniti postotak, uočila sam promjene, a i drugi su me pitali što radim s kožom jer izgleda mladenački, punije i njegovano.

Moja koža je normalna do mješovita, a ova je krema namijenjena upravo za taj tip. Interesantna činjenica je i njen prekrasan cvjetni miris. Cvijeće je oduvijek bilo u fokusu Diora. Sam utemeljitelj, slavni Christian Dior, idealizirao je cvijeće koliko i žensku ljepotu, a sada, više nego ikad, ono je ispiracija Diorovim istraživačima, nadahnutim tom prosvjetljujućom intuicijom i strastvenom baštinom. Njihova jedinstvena ambicija navela ih je da se koncentriraju na tajne cvijeća, tih najrazvijenijih biljaka u prirodi, stvarnih matrica života i produženja vrsta, kreatora snažnih molekula regenaracije i otpora. Miris se osjeti prilikom otvaranja kutijice i nanošenja, ali se nakon razmazivanja gubi i, ukoliko ne volite aromatizirane krema, možda ova nije pravi izbor.

Što se tiče ambalaže, ona je predivna, a čini je staklena bočica nježno tirkizne boje s logom na poklopcu. U odnosu na druga staklena pakiranja prilično je teška, ali potrebno je napomenuti da krema danas dolazi u novoj plastičnoj ovalnoj teglici i s novom formulom s dodatnom hidratacijom. Otuda i naziv Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme.Također, ambalažu prate i mala žličica ili špatulica s kojom se bez problema može dozirati potrebna količina proizvoda. Osobno nisam pobornik korištenja prstiju pri uzimanju kreme pa sam bila oduševljena time što su u Dioru mislili na svaki detalj.

Izuzetno sam zadovoljna ovom kremom i učincima koje postiže jer osim hidratracije kožu ostavlja nahranjenom, mekom, glatkom i prirodno svježom i blistavom. Imam osjećaj kao da na površinu izvlači prirodni sjaj i popravlja cjelokupni izgled, teksturu i tonus. Koristim je kao dnevnu kremu, svakog jutra poslije čišćenja lica, ali se može nositi i kao noćna.

Krema je došla u paketu s okoloočnom kremom iz iste linije Hydra Life Creme Sorbet Yeux Pro-Jeunesse i serumom Hydra Life Serum Sorbet Pro-Jeunesse u divnoj Dior nesseser torbici. Ovi proizvodi predstavljaju testere od 7 ml, ali to je dovoljno za upoznavanje s teksturom i, prije kupovine, za provjeru odgovaraju li koži ili ne.

Serum se preporučuje nanositi kao podloga za kremu. Vodenaste je strukture i doima se želatinozno, ali se lako razmazuje i instantno upija. Mirisa je kao i krema, a osjećaj pri nanošenju zbog lakoće podsjeća na umivanje svježom vodom, što ugodno omekšava i hidratizira kožu i malo bi bilo reći da sam zadovoljna ovim proizvodom.

Okoloočna krema, naizgled bijele boje kada se istisne iz tubice, pri razmazivanju se pretvara u vodu i poprima teksturu seruma. Također je istog mirisa i obavlja isti posao – kožu oko očiju hrani, hidratizira i čini je, rekla bih, „satenskom“. S obzirom da nosim kontaktne leće i vodim brigu oko toga koje proizvode koristim na kapcima i okoloočnom području, ovom sam kremom u potpunosti zadovoljna.

Hydra Life krema za lice, serum i okoloočna krema mome licu pružaju sveobuhvatnu njegu, a moja je koža svakim danom primjetno svježija, sjajnija, mekša i, usudila bih se reći, ljepša.
Jeste li koristili neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi?
Do sljedećeg posta, lijep pozdrav!

No comments:

Post a Comment

Back to Top