PACO RABANNE LADY MILLION PRIVÉ


Dijamant… Vjerujem kako ne postoji osoba na svijetu koja ne zna što je dijamant. Iako proslavljen od strane draguljarskih kuća kao blještavi ukras na nakitu koji predstavlja tajnu želju mnogih žena, ja na dijamant gledam na potpuno drukčiji način. Promatram ga u kontekstu nastajanja jer, kao što znate, dijamant je najtvrđi, nesalomljivi materijal i nastaje pritiskom pod kojim se oblikuje njegova zadivljujuća ljepota. Upravo su mi zbog toga izjave kao „You are diamond dear, they can't break you“ ili „Remember, diamonds are created under pressure“ pomogle u teškim trenucima života i služile kao nit vodilja prema boljemu sutra, u kojemu ću i ja biti bolja osoba.

To je i osnovni razlog zašto volim dijamantne detalje i zašto sam bila neopisivo oduševljena parfemom Paco Rabanne Lady Million s bočicom u obliku dijamanta zlatne boje koja insinuira luksuz i raskoš. Obožavala sam taj parfem, sve dok 2016. nije predstavljena nova inačica Lady Million Privé, u orijentalno-cvjetnoj kategoriji, čiji me miris još više fascinirao.

Dizajnerica parfema Anne Flipo kreirala je ovaj duboko senzualni miris očaravajuće i neodoljive žene, a otvaraju ga cvijet naranče i drvene note, sa suncekretom, vanilijom i malinom u središtu, a sve na toploj bazi pačulija, kakaa i meda. Izuzetno dugotrajna kompozicija naprosto hipnotizira, kao uostalom i bogatstvo i moć koje miris uspješno simbolizira. Ovim izdanjem Lady Million Privé prezentira zlato garnirano finom patinom, oličenom na bočicama u tamnoj i intenzivnoj nijansi jantara.

Malo je reći da volim ovaj parfem, predivan je i mogu ga koristiti tijekom cijele godine, iako ga preferiram nositi za vrijeme hladnijih dana i početkom proljeća, a ukoliko uz miris svoj izgled želite dodatno začiniti i prekrasnom personaliziranom ogrlicom s vašim imenom, uvijek to možete učiniti na Soufeel stranici.

Jeste li isprobali Paco Rabanne Lady Million Privé? Ili klasični Lady Million? Kakvi su vaši dojmovi? Veliki pozdrav do sljedećeg posta!

No comments:

Post a Comment

Back to Top