MAC VELVET TEDDY MATTE LIPSTICK - DARIVANJE


„Neka ljepota onoga što volite bude i ono što radite.“ Ova mi je izjava bila nit vodilja pri pokretanju The Exclusive Beauty Diary bloga. Kada sam kreirala naziv, razmišljala sam o činjenici kako od malih nogu uživam u pisanju, u osmišljavanju novih ideja i izmaštanih svjetova koje onda putem riječi mogu pretočiti na papir i podijeliti sa svima. Još od osnovne škole vodim dnevnik i on je postao sastavni dio mene i moje osobnosti, stoga ne čudi što se ta riječ sama od sebe nametnula za ime bloga. Isto tako volim i kozmetiku, bilo dekorativnu ili preparativnu, obožavam njegovati svoje tijelo, neprestano sam u potrazi za novim proizvodima koje mogu isprobati, istražujem i čitam o njihovim sastojcima, teksturama i formulama, a osobito me intrigiraju nevjerojatne i zanimljive priče iz povijesti pojedinih brendova. Svoj život ne mogu zamisliti bez kremica, seruma, ulja za lice i tijelo, ruževa za usne i parfema. Navedene stavke čine temelj bloga, što je očito i po dosad objavljenim postovima: svakog 5-og u mjesecu predstavljam jedan ili više proizvoda za njegu kože, 15-i je rezerviran za make-up, a 25-og se bavim parfemima. Tako je i nastao The Exclusive Beauty Diary – dnevnik proizvoda za uljepšavanje. Svi oni služe upravo toj svrsi, ali teško da će nam pomoći ako se mi sami ne osjećamo lijepo iznutra. Vjerujem kako prirodna ljepota isijava iz nas samih i baš takve poglede i aspekte koje smatram preduvjetima ljepote, kako se osjećati ugodno u vlastitom tijelu te kako prigrliti život s veseljem i radošću, razmatrat ću u postovima koji će biti na rasporedu početkom, odnosno prvoga dana tekućeg mjeseca.

Sretna i zahvalna što mogu raditi ono što volim, odlučila sam pokrenuti Giveaway u nadi da ću usrećiti još nekoga. Promišljajući što bih mogla ponuditi kao dar, odmah mi je palo na pamet ono što je meni najdraže – ruževi. Sigurna sam kako je to odličan izbor jer prema jednoj statisticu koju sam pronašla, u svijetu se svake godine proda 800-900 milijuna ruževa, što očigledno dokazuje njihovu omiljenost i prikladnost u smislu poklona. Kao što znate, selekcija različitih ruževa je ogromna, a ja sam se opredijelila za MAC, planetarno popularni brend s visoko kvalitetnim proizvodima koji iz sezone u sezonu postavlja trendove u kozmetičkoj industriji.

Ruž koji sam pripremila za ovaj mjesec je kultni Velvet Teddy, s mat finishom i toplom, svijetlo-smeđom nijansom uz trunku crvenog podtona – doslovno nijansom plišanog medvjedića.

GIVEAWAY PRAVILA
Za sudjelovanje u Giveawayu potrebno je pretplatiti se na The Exclusive Beauty Diary YouTube kanal i zapratiti Instagram profil. Sretni dobitnik bit će izvučen slučajnim odabirom i proglašen 1-og u sljedećem mjesecu, kada započinje i novi Givaway s novom nijansom MAC ruža. Ukoliko ste se jednom pretplatili na YouTube kanal i zapratili Instagram profil, ostajete u igri i za nadolazeće mjesece te možete osvojiti neki od budućih ruževa. Ime pobjednika objavit ću na kraju posta i  kontaktirati ga putem Instagrama, a u slučaju da u roku od 10 dana ne dobijem povratnu informaciju, 11-og u mjesecu izabrat ću novog dobitnika.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati stanovnici sljedećih država: Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Latvija, Litva, Mađarska, Makedonija, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina i Ujedinjeno Kraljevstvo. 

Svima vam iskreno želim puno sreće, nadam se da će vam se svidjeti ovi tekstovi i neizmjerno će mi značiti ako makar i jedna osoba u njima pronađe poneku rečenicu koja će je motivirati i inspirirati, jer sam uvjerena kako i sami rastemo uzdižući druge. Još jednom, puno sreće i veliki pozdrav do sljedećeg posta!

DOBITNIK/ICA: Zorica Miteva

3 comments:

 1. Odličan post i odličan ruž... :) Svaka čast na ovom poklonu. :)

  Novi post: https://andjelina-svastara.blogspot.com/2019/03/roendan.html

  ReplyDelete
 2. Bas dobra recenzija,skroz sam odusevljena. Rado cu nastaviti da te pratim! Pozdrav 🌼🌼🌼

  ReplyDelete
 3. Bas mi se dopala recenzija. Rado cu nastaviti da te pratim . Pozdrav🌼🌸🌸🌸🌸🏵️🏵️🏵️

  ReplyDelete

Back to Top