NURSE JAMIE TRIANGLE FACIAL BEAUTY TOOL


Zbog činjenice da pružaju rezultate koje bismo inače ostvarili samo posjetom salonima, beauty gadgets predstavljaju budućnost kozmetičke industrije, a neki i izgledaju prilično futuristički. Nurse Jamie TriAngle Facial Beauty Tool podsjeća me na svemirske brodove iz znanstveno fantastičnih filmova i upravo zato je privukao moju poznornost.

Nurse Jamie je brand nazvan po osnivačici Jamie Sherrill, medicinskoj sestri koja je danas u svijetu poznata kao guru za njegu kože slavnih, kao što su Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Jessica Alba i Huda Kattan. Još u tinejdžerskim godinama razvila je ljubav prema njezi kože i lijepom izgledu te se s jasnim ciljem čime se želi baviti posvetila edukaciji. Vrlo je brzo uvrštena na listu elitnih vještaka, tzv. „tehničku radnu skupinu“ za testiranje najnovijih dostignuća u laserskoj tehnologiji. Udruživši se s dr. Danielom Yaminijem, otvorila je Beauty Park Spa čija vizija nudi najbolja nekirurška rješenja ljepote dostupna na tržištu, kao i prilagođeni spoj najsuvremenijih i tehnički naprednih postupaka koji uključuju upotrebu ablativnog i neablativnog svjetla, topline, ultrazvuka, radijske frekvencijske i termalne energije. Pod motom „Zdrava rješenja za kožu“, sestra Jamie i njezin tim stručnjaka provode tretmane koji prodiru ispod površine kože i izazivaju promjene na staničnoj razini u svrhu uklanjanja i sakrivanja znakova starenja, brisanja akni i ožiljaka s lica, zatezanja, podizanja i oblikovaja tijela, sve kako bi omogućili svojim klijentima da zablistaju.

Misleći i na mnogobrojne ljude koji nisu u mogućnosti osobno doći, sestra Jamie kreirala je asortiman proizvoda za njegu kože koji se mogu koristiti u udobnosti vlastitog doma, ali također i razne beauty gadgete koji, kako sama navodi, konstituiraju „The Future of Beauty“, između ostalih i TriAngle Facial Beauty Tool. To je jedinstveni zvučni masažer za lice koji, kada se koristi s bilo kojim Nurse Jamie serumom, kremom za oči ili omiljenom hidratantnom kremom, obnavlja sjaj i čvrstoću i osvježava lice na najosjetljivijim područjima: oko očiju, obrva i usana, uz obraze i bradu. Ovaj revolucionarni alat za ljepotu ima 2 specijalizirana načina masiranja - normal i heated, a TriAngle visokofrekvencijska zvučna tehnologija omogućuje bolju apsorpciju preparata i postizanje optimalnih rezultata.

Različiti kutovi uređaja namijenjeni su pojedinim dijelovima lica, na YouTubeu se može pronaći video koji detaljno pokazuje kako ga koristiti, dok se na službenoj stranici nalaze sljedeće upute:
Oči: lagano pritisnite i povlačite vrh na području ispod očiju, od unutarnjeg dijela lica prema vanjskom i izbjegavajte izravan kontakt s očima.
Obrve: lagano pritisnite i klizite vrhom odmah ispod obrve, krećući se od sredine prema vanjskoj strani.
Usne: lagano pritisnite i pomičite vrh kružnim pokretima oko vanjske ruba usana.
Obrazi: držite uređaj uspravno i, koristeći veliki udubljeni pregib, nježno ga pritisnite na donji dio obraza i polako pomičite prema gore.
Čeljust: držite uređaj naopako i, koristeći mali udubljeni pregib, nježno ga pritisnite na liniju čeljusti i polako pomičite prema gore.
Vrat: držite uređaj postrance i, koristeći veliki udubljeni pregib, pomičite ga od dna vrata do linije vilice, držite nekoliko sekundi, vratite se na početni položaj, a zatim ga pomaknite gore i prema vanjskom dijelu vrata i ponovite.

Svi gore navedeni pokreti nalikuju mi na one koje izvodim prstima i dlanovima kada radim masažu lica i zbog toga mi se ovaj uređaj čini savršenim – zamjenjuje obje ruke i pojačava učinak u dubljim slojevima kože. Definitivno bih ga voljela uključiti u svoju kolekciju te ga jednog dana isprobati na svojoj koži, a moje uvjerenje očigledno dijele i drugi, jer ovo je jedan od bestsellera sestre Jamie. Kakvo je vaše mišljenje o njemu? Jeste li se već prije susreli s Nurse Jamie TriAngle Facial Beauty Tool? Biste li ga koristili u njezi kože? Pišite mi u komentarima. 
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!


DISCLAMER
Kozmetički uređaji je rubrika nastala s idejom informiranja čitatelja o uređajima i alatima koji se mogu pronaći na tržištu, a namjenjeni su njezi kože. Blog The Exclusive Beauty Diary usredotočen je na kozmetičke preparate, ali danas su neizostavna stavka i uređaji pa smatram da je zanimljivo i korisno ponuditi i osvrte na njih, ali bez detaljne recenzije i osobne procjene, sve dok ih ne probam na svojoj koži. Shodno tome, fotografije su preuzete sa stranice proizvođača.


2 comments:

  1. Zanimljiva stvarčica svakako, ne znam da li bi se usudila to sama isprobati :)

    ReplyDelete
  2. Post je jako i interesantan,a ovaj uređaj mi djeluje jako korisno, kada je i pitanju masaža lica. Bilo mi je jako zanimljivo čitati ovaj post.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete

Back to Top