iRESTORE HAIR GROWTH SYSTEM ESSENTIAL HELMETIz dana u dan me oduševljava spoznaja kako ljudi probijaju granice otkrivenoga, istražuju i stvaraju nove uređaje koji nam olakšavaju život. Zaprepastilo me saznanje da su današnji mobiteli koji nam stanu u džep moćniji nego sva zajedno NASA-ina račanula iz 1969., kada je čovjek prvi put sletio na Mjesec. Bila su sposobna voditi ljude na 384 402 km dugo putovanje u nepoznato, a sada su slabija od običnog USB-a ili WiFi rutera, a kamoli pametnog telefona. Jedno otkriće efektom domina vodi ka drugome te ponekad zastanem i zapitam se kako će život na Zemlji izgledati za 50 ili 100 godina i kakvi će sve izumi viđeni u znanstveno-fantastičnim serijama tada svakodnevno funkcionirati na uobičajenoj razini. Na primjer, Zvjezdane staze su bile inspiracija za klizna vrata i tablete, što je tada izgledalo futuristički, a danas se smatra normalnim i sastavnim dijelom života. Osobno me fascinira kako napredak znanosti utječe na industriju ljepote te koje sve gadgete za njegu tijela možemo pronaći u salonima ili prilagođene za kućnu upotrebu. U jednom od prethodnih postova pisala sam o poteškoćama s ispadanjem kose i dok sam pregledavala proizvode koji bi pomogli zaustaviti taj proces naišla sam na nešto što me ujedno ushitilo i zapanjilo, a to je iRestore Hair Growth System Essential Helmet – kaciga koja potiče rast kose.
Proizvođač je Freedom Laser Therapy, Inc., kompanija osnovana 2003. s jasnom misijom dostavljanja sigurnih i učinkovitih solucija za unapređenje zdravlja i ljepote. Prema vlastitim riječima, utemeljitelj Craig Nabat uočio je na tržištu mnogobrojna „rješenja“ koja na duge staze zapravo narušavaju zdravstveno stanje pojedinca. Svjesni činjenice da se takve stvari ne bi smjele događati, otvorili su kliniku za lasersku terapiju s najsuvremenijom opremom koja je asistirala pušačima u prebrođavanju ovisnosti o nikotinu, bez nepotrebnih i mučnih nuspojava. Isti pristup primijenjen je i na iRestore model za prevladavanje gubitka kose bez lijekova, na blagotvoran i neinvazivan način. Shvaćajući koliko gubitak kose može djelovati frustrirajuće i obeshrabrujuće, pogotovo u kombinaciji s preparatima koji izazivaju dugoročne komplikacije, ponudili su postupak koji isporučuje obećane rezultate bez implikacija po zdravlje.
iRestore Hair Growth System kacigu je odobrila američka Agencija za hranu i lijekove, a unutar nje je ugrađen 21 3R laser i 30 LED dioda koje produciraju crveno svjetlo u određenom rasponu nanometara. Klinički je dokazano da folikuli kose apsorbiraju zračenje svjetlosne energije, poboljšavajući stanični metabolizam i reaktivaciju koja stimulira rast. Moderan dizajn osmišljen je kako bi odgovarao i muškarcima i ženama, obuhvaća sustav protoka zraka dok se kaciga nalazi na glavi, kao i medicinske jastučiće od pjene te dva senzora koji sprječavaju emitiranje lasera kada se izravno ne koristi. Sve ove značajke doprinose osjećaju maksimalne udobnosti i relaksirajućem iskustvu atestirane tehnologije u vlastitom domu.

Osnovna namjena iRestore Essential kacige je progresivan rast deblje, gušće i zdravije kose. Na službenoj se stranici navodi kako su četveromjesečna testiranja pokazala izvanredan i vidljiv prosječan porast vlasi od 43%, a što je potvrdilo 100% ispitanika. Uređaj inače iskazuje povoljan i uspješan ishod u razdoblju od 3 do 6 mjeseci, a operabilan je samostalno ili u kompletu s iRestore preparatima kao što su šampon s aloe verom, aminokiselinama i antioksidansima, serum s Redesnylom i vitaminima E i B te suplementi s 3 u 1 formulom koja zaokružuje biotin, kompleks sabal palme i DHT blokator. Dostupan je s punjivom baterijom čime je omogućena slobodna šetnja po kući, a druga opcija je priključak u struju na 25 minuta koliko je predviđeno trajanje tretmana, preporučljivog svaki drugi dan, nakon čega se sam gasi pa ne morate paziti na vrijeme.
Nedostatak je nepokrivenost stražnje strane glave i dijelova iznad ušiju, zbog čega je predstavljena iRestore Professional kaciga zasnovana na identičnom principu, ali oblikovana tako da prekrije i gore navedena područja.
Bila sam uvjerena da rast kose uvelike ovisi o genetici, namirnicama i dodacima prehrani koje unosimo u organizam i proizvodima poput šampona, seruma, regeneratora ili ampula. Osim estetskog zahvata transplatacije kose, nisam pobliže razmatrala kako bi tehnologija mogla inicirati prosperitet. Sada međutim uviđam kako postoji lagan, jednostavan, bezbolan i ugodan kozmetički alat koji me itekako zaintrigirao i svakako ga imam želju iskušati na svojoj kosi.
Jeste li se već susreli s iRestore Hair Growth System Essential Helmet? Kakvi su vaši dojmovi? Biste li voljeli testirati ovaj uređaj? Pišite mi u komentarima.
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!


DISCLAMER
Kozmetički uređaji je rubrika nastala s idejom informiranja čitatelja o uređajima i alatima koji se mogu pronaći na tržištu, a namjenjeni su njezi kože. Blog The Exclusive Beauty Diary usredotočen je na kozmetičke preparate, ali danas su neizostavna stavka i uređaji pa smatram da je zanimljivo i korisno ponuditi i osvrte na njih, ali bez detaljne recenzije i osobne procjene, sve dok ih ne probam na svojoj koži. Shodno tome, fotografije su preuzete sa stranice proizvođača.

No comments:

Post a Comment

Back to Top