LA MER THE SOFT FLUID LONG WEAR FOUNDATION SPF 20 – BISQUE 21


Kada govorimo o životnim iskustvima ili nabavci proizvoda, vjerujem kako na svijetu postoje tri vrste osoba. Oni koji se drže poznatih puteva, ne vole promjene i koji su vjerni onome što im je znano, bilo da u restoranu naručuju isto jelo, na posao idu istim putem ili biraju istu kombinaciju sladoleda od vanilije i čokolade. Potpuna suprotnost su oni koji s ushitom isprobavaju nešto novo, koji su gotovo u strahu da neće stići sve otkriti, koji neprestano teže drugačijem i ne boje se razočaranja u slučaju da im se ne svidi ono što pronađu. Treća sorta su ljudi koji žive u balansu, imaju svoje provjerene rutine u koje se pouzdaju, ali su također spremni i otvoreni za novitete. Ja sam prije spadala u prvu skupinu, voljela sam svoju sigurnost, svoje ustaljene navike i činjenicu da u svakom trenutku znam što mogu očekivati, ali to se postupno promijenilo. Shvatila sam da sam samu sebe zatvorila u kutiju i ograničila, da u životu postoji još bezbroj drugih cesta kojima možemo kročiti, bezbroj mogućnosti i proizvoda s kojima nikada ne bih došla u kontakt da sam nastavila tvrdoglavo slijediti samonametnuta pravila. Tada sam naišla i na citat: „Život započinje na kraju vaše zone komfora.“ i uvidjela svu njegovu istinitost. Naravno da kretanje u nepoznato izaziva i bojazan jer ne znamo što nas točno čeka s druge strane, ali uzbuđenje zbog razmicanja zavjesa i rasvjetljavanja dotad skrivenih vidika preobratilo se u moj životni polet koji me sada svakodnevno prati te je zaslužan za kupovinu La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation.
Možda zvuči smiješno, ali kada otkrijete kozmetički preparat koji vam pruža sve potrebno, konstantno mu se rado obraćate i ponekad nemate nikakvu želju tražiti dalje. To mi se dogodilo s Bobbie Brown Intensive Skin Serum tekućom podlogom jer mi je ona ponudila 3 u 1 rješenje: bazu koja osigurava  pokrivenost i višesatnu postojanost, SPF 20 koji je viši nego u pojedinim kremama i štiti od štetnih sunčevih zraka te serum koji njeguje kožu. Nakon što sam potrošila i posljednju kapljicu krenula sam kupiti novu bočicu, ali šetajući trgovinom, razgledajući police i procjenjujući različite proizvode, na kraju sam se ipak odlučila za La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation. Zahvaljujući La Mer The Reparative Skintint bila sam upoznata s poviješću i vrhunskom kakvoćom brenda pa sam željela provjeriti kako će se ponašati i ova podloga. Čitala sam o njoj i gledala YouTube videe prepune pozitivnih opservacija, a lista poklonica kretala se od slavnih do običnih žena i djevojaka diljem svijeta, potvrđujući zvjezdani status bestsellera.
The Soft Fluid Long Wear Foundation, uz The Reparative Skintint, The Sheer Pressed Powder, The Concealer, The Powder i The Luminous Lifting Cushion Foundation, dio je iste La Mer Skincolor kolekcije namijenjene hranjivoj i ljekovitoj hidrataciji u suradnji sa svjetlucavom bojom koja briše nesavršenosti lica i kožu obasipa vitalnošću. Službena stranica ističe besprijekornu, prirodnu, bestežinsku, nadogradivu i konzistentnu boju u luksuznoj i dugotrajnoj formuli koja objedinjuje novu tehnologiju kapsula u boji, blagotvornu hidrataciju i Miracle Broth. On pak utjelovljuje njegujuću, energizirajuću i obnavljajuću dušu Crème de La Mer te je zastupljen u gotovo svakom La Mer preparatu, dok zbog spomenute tehnologije boja ne gubi svoj karakter čak ni u vlažnim uvjetima. To je i osnovni razlog zašto sam se počastila ovim proizvodom trostrukog djelovanja: puder skriva nedostatke, čini ih nevidljivima, zaglađuje bore te na površinu izvlači sjaj bez masnoće, SPF i antioksidansi održavaju  izgled bez mane, a Miracle Broth serum hidratizira i regenerira kožu. Time je i viša cijena opravdana, a također ne morate zasebno kupovati puder i serum.
The Soft Fluid dolazi u 30-mililitarskoj bočici od zamagljenog stakla, srebrna pumpica na vrhu omogućuje precizno doziranje, a ja ga nanosim beauty blenderom pri čemu se bez poteškoća stapa s kožom. Predivni cvjetni miris brzo nestaje, ali ako niste ljubitelj aromatiziranih preparata za njegu lica svakako zatražite tester prije kupovine. Ne uvlači se u pore i sitne linije i ne izaziva osjećaj težine na licu, naprotiv, ostavlja dojam druge i bolje kože. Podlogu ponekad nosim polovicu dana, 10 do 12 sati, ali je ravnomjerna na svim područjima, bez potrebe popravljanja. Prekrivenost je srednjeg inteziteta što meni osobno savršeno odgovara – ne volim punu pokrivenost, već samo malo boje koja ujednačava cijelo lice i naglašava prirodnost. Moguće ju je nadograditi dodatnim slojevima, ali svima onima koji preferiraju puno prekrivanje preporučujem neku drugu podlogu. Inače je pogodna za sve tipove kože i dostupna u 21 nijansi, od kojih je moja Bisque 21. Rekla bih da je ta brojka i mali nedostatak jer smatram kako između 21 nijanse mnoge žene ne mogu za sebe izdvojiti onu idealnu te ih moraju miješati do željenog rezultata.
Kao što sam prije pisala, preko ljeta mi puderi nisu poželjna stavka te najčešće koristim samo kreme sa zaštitnim faktorom, BB kreme ili La Mer The Skintint. The Soft Fluid sam testirala nekoliko dana i ishod se pokazao apsolutno zadovoljavajućim: koža mi je normalno disala, puder nije došao do izražaja, a lice je bilo osobito hidratizirano i sjajno. Stiglo je i puno pohvala i upita što radim s licem te koju kremu upotrebljavam, a mislim da sve to dugujem Miracle Broth formulaciji koja redovitošću generira fantastičan učinak. Tijekom godine, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci, SPF mi je izuzetno bitan i ne izlazim iz kuće ukoliko mi lice nije zaštićeno pa sam bila jako sretna što je i on uključen.
Iako sam na početku posta napomenula kako sam sklona eksperimentiranju i evaluaciji novih proizvoda, ipak imam i svoj favorizirani asortiman koji me oduševljava, kojemu se stalno vraćam i koji je mjerilo kvalitete. La Mer The Soft Fluid Foundation je jedan njegov segment, na temelju njega vrednujem sve ostale tekuće pudere i podloge, ponajprije zbog vidljive jedrosti i hidratacije, a kako dan odmiče efekt je sve jači tako da je i koža sve mekša i ljepša.  To je nešto čemu bih se nadala od preparativne kozmetike, ne i od dekorativne pa stoga ni ne čudi moja fascinacija. SPF, stabilna boja, raskošna njega, predivna koža – sve su to vrline koje ovu podlogu, među brojnima koje sam do sada iskušala i koje se ne mogu usporediti s njom, nameću kao moj prvi izbor na duge staze.  
Jeste li probali La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation? Kakvi su vaši dojmovi? Pišite mi u komentarima.
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!

No comments:

Post a Comment

Back to Top