LEBODY FORM BODY MASSAGER


Uz ispravnu prehranu, vježbanje je jedna od najbitnijih sastavnica u održavanju zdravog tijela. Nerijetko se povezuje s postizanajem besprijekorne linije pa stoga sa sobom nosi i razočaranje ako željeni rezultati izostanu. Mnogi su usredotočeni samo na vanjštinu, odnosno idealno oblikovane noge, stražnjicu, trbušne mišiće i ne razmišljaju o ostalim blagodatima kao što su kakvoća sna, podizanje razine vitalnosti i raspoloženja, stimulacija kemije mozga koja nas čini sretnima i opuštenima te prevencija kroničnih bolesti. Bez obzira na sve prednosti, često susrećem ljude koji na vježbu gledaju kao na nekakvu zamornu obvezu koju moraju odraditi, na koju se moraju natjerati ili je nastoje na razne načine izbjeći. Pretpostavljam da je najteži korak dospjeti u fazu regularnosti, a u jednom od prethodnih postova pisala sam kako je potrebno tri tjedna za preobrazbu akcije u naviku. Međutim, uvijek postoje trikovi kako se motivirati. Za mene je to bila masaža: nakon pet dana redovitog treninga, vikendom bih se nagradila tom relaksirajućom terapijom. Danas si je masažu moguće priuštiti, zahvaljujući Lebody FORM Body Massageru, i u udobnosti vlastitog doma.

Lebody FORM doprinosi stvaranju i jačanju mišića, daje podražaj kontrakcijama i otpuštanju napetosti, utječe na potrošnju energije, ubrzava cirkulaciju krvi i povećava stanični metabolizam koji pomaže kod gubitka kilograma i eliminacije štetnih tvari iz organizma. Struje srednje frekvencije u rasponu do 1000 Hz izazivaju najniži stupanj otpornosti na koži i time uzrokuju najmanje boli i nelagode pri prodiranju u duboke potkožne i mišićne slojeve.

Uređaj je operativan u dva modaliteta – GYM i SLIM te šest stadija različitog intenziteta, što omogućuje izbor odgovarajućeg ovisno o osobnim preferencijama i stanju tijela, pri čemu je GYM uputno obaviti poslije rutine, a SLIM uposliti za definiranje stature. Namijenjen je svima koji nemaju vremena ili volje za gimnasticiranjem, ali ipak žele očuvati muskularni tonus, smanjiti celulit i oticanje te unaprijediti elastičnost kože.
Pogodan je za svakodnevnu uporabu, a službena stranica propisuje 10-20 minuta na abdomenu, 10-15 na kukovima, 3-5 na podlakticama, 5-10 na bedrima i 3-5 na listovima. Čak se može privezati pojasom oko struka ili ruke te tako znatno olakšati postupak, ali ga zbog umora mišića nije razborito ponavljati više od jednom dnevno na istom dijelu tijela. Lice, vrat, kralješnica, područje oko srca, prsa i lopatice su zabranjene zone, a ne smiju ga koristiti ni trudnice, žene u postporođajnom razdoblju i pojedinci sa srčenim problemima. 
Lebody FORM nije iskoristiv samostalno, već samo u kombinaciji sa Lebody FIT kremom koju je prije masaže potrebno nanijeti na gadget, ne na tijelo, i zatim započeti tretman. Svjetleći senzor detektira kontakt s kožom i štiti je u slučaju nemara korisnika ili nepravilnog rukovanja, po završetku je dovoljno obrisati ostatke kreme i postaviti alat na postolje za punjenje, a svakako moram napomenuti i da nije vodootporan te ga je prikladno čuvati na suhom mjestu i ne upotrebljavati u kupaonici. 
Dostupan je u dvije boje, crnoj i bijeloj s detaljima ružičastog zlata te djeluje vrlo moderno i futuristički. Kad sam ga prvi put vidjela nije me se dojmio kao masažer, više kao računalni miš, ponajprije zbog oble forme. Otprilike je i istih dimenzija, a to znači da sasvim fino sjeda u dlan. Zaslon na vrhu služi za uključivanje i podešavanje postavki, a istovremeno je i praktičan držač pa ne morate strahovati od ispuštanja iz ruke. S obzirom da je osmišljen za masažu, iniciranje protoka krvi, ekstrakciju toksina, redukciju celulita, uklanjanje boli i korigiranje nesavršenosti podsjetio me na Lumenis Radio Frequency Body Sculpting Machine i Venus Legacy, aparate  koje možemo pronaći samo u kozmetičkim salonima, a koji dostavljaju neke od gore navedenih ishoda. Upravo zato me i zaintrigirao i iako sam mišljenja kako nijedna spravica ne može u istoj svrsishodnoj mjeri zamjeniti fizičku aktivnost, voljela bih ga isprobati kao dopunu i procijeniti konkretne učinke.
Jeste li se već susreli s Lebody FORM masažerom za tijelo? Kakvi su vaši dojmovi? Bi li ga željeli testirati? Pišite mi u komentarima.
Veliki pozdrav do sljedećeg posta

DISCLAMER
Kozmetički uređaji je rubrika nastala s idejom informiranja čitatelja o uređajima i alatima koji se mogu pronaći na tržištu, a namjenjeni su njezi kože. Blog The Exclusive Beauty Diary usredotočen je na kozmetičke preparate, ali danas su neizostavna stavka i uređaji pa smatram da je zanimljivo i korisno ponuditi i osvrte na njih, ali bez detaljne recenzije i osobne procjene, sve dok ih ne probam na svojoj koži. Shodno tome, fotografije su preuzete sa stranice proizvođača.

No comments:

Post a Comment

Back to Top