SELFKAIRE KAIRETOOL™ CELLULITE REMOVER & FACE SCULPTING TOOL


Nitko nije ljubitelj loših iskustva, aliona su sastavni i neodvojivi aspekt naše zemaljske egzistencije, održavaju ravnotežu i pomažu nam više cijeniti ona dobra, poput yīnyánga u tkanju naših dana, mjeseci i godina, u čudesnom ciklusu koji se zove život. Svjesna sam da ona u ljudima, ne bez razloga, rađaju zazor i instinktivnu želju za izbjegavanjem, ali se u konačnici mogu ispostaviti i kao sjajni učitelji – bijeg od izazova nije rješenje, moramo se uhvatiti u koštac s njima. Kada je sve u redu mi se uljuljkamo u jednoličnu rutinu, a naš mozak, kako bi se zaokupio nečim, počinje tražiti iskušenja tamo gdje ih nema. Međutim, kada se suočimo s ozbiljnim poteškoćama, tada zapravo izvlačimo pouku, a jedna od najvrjednijih jest da smo bez obzira na sve sposobni i spremni ustrajati, izboriti se i prevladati. Franklin D. Roosevelt je to najbolje sročio: „Mirno more nikada nije iznjedrilo vještog mornara.“, a Angelina Jolie se nadovezala: „Vjerujem u staru mudrost da nas ojača ono što nas ne ubije. Naša iskustva, dobra i loša, čine nas onime što jesmo. Prevladavajući nevolje stječemo snagu i zrelost.“ To možemo postići samo ako ih prihvatimo i poslušamo ono što nam poručuju, kao što je Elijah Wood rekao: „Ako ih shvatimo kao lekciju, loša iskustva su ono što nas izgrađuje kao osobe.“ Upravo se to dogodilo Kathy Chou, osnivačici brenda Selfkaire, čiji meKairetool™ masažeru potpunosti zaintrigirao.
Naime, Kathy je posao na kojemu je bila primorana sjediti 80 do 100 sati tjedno prouzročio višestruke zdravstvene probleme. Gotovo svi liječnici kojima se obratila pronašli su izvor u genetici, a jedan joj je čak predložio ubrizgavanje botoksa za privremeno uklanjanje bolova, po cijeni od 10 000 dolara u ne baš dugim vremenskim intervalima. Kako je postupno gubila nadu u zapadnu medicinu, iako skeptična, odlučila je posjetiti istaknutu istočnjačku doktoricu čiji su redovni pacijenti u Pekingu bili i članovi njezine obitelji. Poslije je tu proceduru slikovito opisala kao pet sati srednjovjekovnog mučenja jer je njeno tijelo iz tjedna u tjedan podvrgavano čišćenju četkom s plastičnikm zupcima koji su ostavljali modrice, mrlje i otekline, a trebalo je proteći osam mjeseci do prvih vidljivih rezultata. Terapija je završila vlažnim kupanjem i ispuštanjem ustajale crne krvi i srebrne tekućine nalik živi, odnosno otrova teških metala nakupljenih u organizmu. Kada je vidjela količinu štetnih tvari koja se godinama akumulirala u njoj, temeljito se preobrazilai njena percepcija zdravlja, što ju je navelo na devetogodišnje istraživanje drevnih tehnika orijentalne medicine s vrhunskim praktičarima i timom inženjera i na osmišljavanje Kairetool™masažera. Kreiran s ciljem promocije zdravog i pozitivnog odnosa prema umu i tijelu, nastao je ujedinjenjem inovativnih teorija koje ublažavaju užasne nuspojave i vremenske posvećenosti koja jamči istinsku efikasnost već nakon mjesec dana uporabe.
Ovaj masažer djeluje na principu akupresure čija je posljedica uspješno oslobađanje toksina, a funkcionalan je na licu, tjemenu, rukama, ramenima, prsima, leđima, trbuhu, stražnjici i nogama.Jedinstveni oblik ne može proći neopaženo te me na prvi pogled podsjetio na kombinaciju svemirskog broda i spravice za torturu iz mračnog doba. Sama ga nisam imala priliku držati u šaci, ali djevojke čije sam videe gledala spominju osjetnu težinu, s obzirom da je izrađen od kirurškog čelika, aovisno o inklinacijama i ishodu kojemu stremite intenzitet kružnih pokreta može varirati. Osim mat dizajna, ponuda na službenoj stranici sastoji se od Daisy-Flower Cut, Dia-Diamond Cut i Jade Crystal u tirkiznoj i nježno ružičastoj nijansi, kao i Rose Quartzs čiji su sitni ružičnjaci „uglavljeni“ u ručicu, dok je donji segment s tri igle i kuglicama na vrhovim kod svih identičan.
Kairetool™je prirodno i neinvazivno sredstvo za detoksakciju i konturiranje lica i tijela. Svakodnevna upotreba smanjuje natečenost, polira fine linije, poboljšava elastičnost, sjaj i prospekt kože, olakšava napetost mišića, stimulira cirkulaciju i limfnu drenažu, reducira celulit te, ukoliko se koncentrirate na određeno područje, vrši purifikaciju dubokog tkiva. Zbog svoje je figure lako prilagodljiv i omogućava nesmetano rukovanje, a prikladan je i za pakiranje i nošenje na putovanja.

Nije uputno vući ga ili trljati po koži, nego laganim pritiskom proizvoditi blage i umjerene rotacije, prihvatljivo je koristiti ga samostalno ili u suradnji s uljem, maskom za lice, losionom ili kremom, aokretanjem na drugu stranu možete ga uposliti i kao tradicionalni valjak za čelo. Preporučuje se jednomjesečni tretman, po 15 minuta dnevno, nakon čega je poželjno napraviti stanku od 1 do 2 tjedna kako bi tijelo izbacilo škodljive i nepotrebne supstance.
Zanimljivo je kako jedno negativno iskustvo može promjeniti cijeli životpojedinca i nadahnuti ga za stvaranje nečeg novog što može služiti drugima. Volim neagresivne metode njege tijela, osobito one koje su provedive u udobnosti vlastitog doma. Stoga mi se Kairetool™ čini kao savršen saveznik: jedan uređaj za cijelo tijelo, bez straha od otpadanja dijelovai bez razmišljanja jesu li baterije pune ili prazne te iznimno jednostavno održavanje koje se svodi samo na ispiranje toplom vodom. Doduše, meni bi bila neophodna dva, jer ne preferiram isti na licu i tijelu. Ono što obećava zvuči i više nego zadovoljavajuće i osim masaže lica posebno me interesira masaža tjemena, a znatiželjna sam također i po pitanju učinka na abdomenu.
Jeste li se već susreli s Kairetool™ Cellulite Remover & Face Sculpting Tool? Biste li ga voljeli testirati? Kakvi su vaši dojmovi? Pišite mi u komentarima.
Veliki pozdrav do sljedećeg posta!
DISCLAMER
Kozmetički uređaji je rubrika nastala s idejom informiranja čitatelja o uređajima i alatima koji se mogu pronaći na tržištu, a namjenjeni su njezi kože. Blog The Exclusive Beauty Diary usredotočen je na kozmetičke preparate, ali danas su neizostavna stavka i uređaji pa smatram da je zanimljivo i korisno ponuditi i osvrte na njih, ali bez detaljne recenzije i osobne procjene, sve dok ih ne probam na svojoj koži. Shodno tome, fotografije su preuzete sa stranice proizvođača.

1 comment:

  1. Već sam te hvalila zbog ovih postova i zaista volim tekstove ovakvog tipa, iz ove rubrike. Kao što si rekla, nevjerovatno je kako te negativno iskustvo natjera da promijeniš život sebi i drugima. Odličan post.💖

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Back to Top