CLAIGIO™ LED MAGIC EYE PATCH


Eye patches… „Krpice“ za područje ispod očiju definitivno su jedan od revolucionarnih izuma s obzirom da ga neke sheet maske često ne prekrivaju, dok se kod većine onih koje nanosimo prstima savjetuje izbjegavanje tog određenog dijela lica. Koža na njemu je izrazito osjetljiva i nalaže specijalizirane kreme pa stoga ne čudi i potreba za raznovrsnim rješenjima. Priznajem da mi se već sam dizajn jako sviđa, podsjeća me na izvrnutu kapljicu vode, a pretpostavljeni efekt me naprosto oduševljava. Ove male i čudotvorne spravice u roku od 10 do 30 minuta eliminiraju podbulost, dehidraciju i podočnjake te reduciraju i poliraju sitne bore i linije. Svjesna sam kako sve ovo zvuči predobro da bi bilo istinito, ali natopljenost serumom s hranjivim sastojcima opravdava nadu u magičnu djelotvornost po pitanju jedre svježine. Općeniti nedostatak maski za oči je jednokratna uporaba, međutim, kako svaki problem podrazumijeva i kvalitetan odgovor, dovoljno je biti iole kreativan i pronaći odgovarajuću soluciju. Usudila bih se reći da u tome smislu CLAIGIO™ prednjači, a dokaz je LED Magic Eye Patch.
CLAIGIO™ je korejski brend, a spomen ove zemlje odmah me asocira na K-Beauty, odnosno Korean Beauty. Svoju prisutnost na zapadnom tržištu najavili su sjajno prihvaćenim BB kremama, o čemu svjedoči i podatak da su one od 2011. do 2014. preplavile police američkih drogerija i prometnule se u autentični hit, donoseći izvoznu zaradu od vrtoglavih 164 milijuna dolara. Uslijedile su CC i DD kreme, kao i brojni drugi izvanredni preparati, a tajna se krije u tipično istočnjačkim kozmetičkim komponentama, primjerice puževoj slini. Žene diljem svijeta postale su opsjednute izgledom Korejki te su nastojale razotkriti misteriju njihove besprijekotne puti.
Vjerujem kako je mnoge zaintrigirala takozvana korejska rutina u 10 koraka: sredstvo za uklanjanje šminke, dvostruko čišćenje uljnim i pjenastim odstranjivačem, eksfolijacija svakih nekoliko dana, tonik, treatment essence kao blaža verzija seruma, ampule i boosteri s koncentriranim i aktivnim supstancama, redovita sheet maska, okoloočna krema, hidratantna dnevna krema ili detox maska za noć i konačno, SPF krema bez koje Korejke ne napuštaju svoje domove. Ovakav postupak zasigurno oduzima poprilično vremena i napora, ali za ljepotu se moramo i malo žrtvovati pa ako želimo blistavu kožu bez mane, sada znamo što nam je činiti. 
Osim truda i vremena, neophodna je i znatna količina proizvoda i novca te sam negdje pročitala kako svaka žena za svog životnog vijeka u prosjeku potroši oko 35 000 dolara na njegu kože. I sada, ako ponovim prethodni navod o kratkotrajnoj disponibilnosti eye patchesa, sasvim je očigledno koliko je CLAIGIO™ LED Magic uređaj isplativ i ekonomičan. Službena stranica ističe pozitivan utjecaj na poboljšanje teksture, stimulaciju elastina i kolagena u gornjem dermalnom sloju, obnavljanje i jačanje kože, liječenje akni, ožiljaka i oštećenja izazvanih štetnim sunčevim zrakama, posvjetljivanje i ukupni tonus. Funkcija fibroblasta unaprijeđena je s 20 RED LED dioda koje su optimizirane za blagotvornu fototerapiju bez nuspojava, u obliku svjetlosne energije niske razine i spektra valne duljine od 600 do 1300 nanometara koja se potkožno apsorbira. Rezultat je pomlađivanje kože, zacijeljivanje tkiva i rana i ublažavanje bakterijskih upala. Prednosti ovog gadgeta su u tome što ne emitira UV zrake i pogodan je za svakodnevno korištenje, ne uzrokuje opekline, ne narušava vid te je neinvazivan, bezbolan i krajnje efikasan.
Aplikacija je doista jednostvana: nakon otklanjanja ostataka šminke i purifikacije lica, skida se zaštitni film te se eye patch prilagođuje konturama i pričvršćuje, a sve što preostaje jest ukapčanje u mobitel i pritisak na gumb kontrolera te se prolaskom 8 minuta diode automatski isključuju. Tretman je moguće prekinuti i ranije, ali je preporučljiva praksa 3 puta tjedno po 8 do 12 minuta. Završna stavka je ispiranje vodom i vraćanje folija na predviđeno mjesto.
Osobito mi je atratktivan priključak na pametni telefon i spoznaja da se Magic Eye Patch može „uposliti“ doslovno u bilo kojem trnutku, naravno pod uvjetom čistog i spremnog lica, a zanimljive su mi bile i fotografije na kojima su se djevojke s crevenim diodama u mraku doimale poput robota. Također, saznala sam kako ga neki upotrbljavaju i na čelu ili oko usana. Izvorno sam upoznala dobrobiti LED svjetala kada sam pisala o Dr.Dennis Gross Skincare SpectraLite™ FaceWare Pro maski za lice i iRestoreHair Growth System Essential Helmet kacigi za rast kose pa sam svakako zainteresirana iskušati i ovaj CLAIGIO™ LED Magic Eye Patch i osobno se uvjeriti u njegovu učinkovitost.
Jeste li se ikada susreli s CLAIGIO™ LED Magic Eye Patch ili nekim drugim proizvodom iz njihove kolekcije? Biste li voljeli probati ovaj uređaj? Kakvi su vaši dojmovi? Pišite mi u komentarima.
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!
DISCLAMER
Kozmetički uređaji je rubrika nastala s idejom informiranja čitatelja o uređajima i alatima koji se mogu pronaći na tržištu, a namjenjeni su njezi kože. Blog The Exclusive Beauty Diary usredotočen je na kozmetičke preparate, ali danas su neizostavna stavka i uređaji pa smatram da je zanimljivo i korisno ponuditi i osvrte na njih, ali bez detaljne recenzije i osobne procjene, sve dok ih ne probam na svojoj koži. Shodno tome, fotografije su preuzete sa stranice proizvođača.

No comments:

Post a Comment

Back to Top